ΑΡΕΣΕ στη διοίκηση της Ομόνοιας στο φιλικό με Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΑΡΕΣΕ στη διοίκηση της Ομόνοιας στο φιλικό με Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της εκφράζει την ευχαρίστηση της για την παρουσία οικογενειών στον φιλικό αγώνα με την Ανόρθωση και τονίζει ότι στόχος είναι η αύξηση της παρουσίας οικογενειών στην πράσινη κερκίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είναι με μεγάλη χαρά που διαπιστώσαμε, για ακόμη ένα παιχνίδι, την έντονη παρουσία οικογενειών στο γήπεδο στο φιλικό με την Ανόρθωση. Η χαρά μας έγινε ακόμη πιο μεγάλη διότι απόλαυσαν τον χρόνο που πέρασαν στο γήπεδο!

Η παρουσία οικογενειών αποτελεί έναν από τους βασικούς μας στόχους. Τα παιχνίδια μας θέλουμε και στοχεύουμε να αποτελούν και οικογενειακή έξοδο. Είναι ομολογουμένως πολύ όμορφη η εικόνα μιας οικογένειας ντυμένης με τα χρώματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να μοιράζεται στιγμές, συναισθήματα και αναμνήσεις δίπλα στην μεγάλη μας αγάπη. Ο δεσμός που αναπτύσσεται ανάμεσα στην κάθε οικογένεια και την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μοναδικός και ιδιαίτερος.

Προσβλέπουμε σε ενίσχυση των συνθηκών που θα οδηγούν σε συνεχή αύξηση της παρουσίας οικογενειών στο γήπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα συναντήσει τελικά τους κτηνοτρόφους ο ΠτΔ; Oι ελληνικές φρεγάτες και τα F-16 στο νησί, η ανάρτηση κατά ΑΚΕΛ και το Κυπριακό

Λετυμπιώτης: Θα συναντήσει τελικά τους κτηνοτρόφους ο ΠτΔ; Oι ελληνικές φρεγάτες και τα F-16 στο νησί, η ανάρτηση κατά ΑΚΕΛ και το Κυπριακό

Η κρίση του αφθώδους πυρετού στην κυπριακή κτηνοτροφία και η έντονη ανησυχία των παραγωγών βρίσκονται στο επίκεντρο, με την κυβέρνηση να καλεί σε αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, την ώρα που παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους κτηνοτρόφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE