ΕΛΛΑΔΑ: 59χρονος πήγε στη θάλασσα και φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια με τα μαγιό τους

ΕΛΛΑΔΑ: 59χρονος πήγε στη θάλασσα και φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια με τα μαγιό τους

Τον εντόπισε πατέρας ανήλικης κοπέλας που βρίσκονταν την ίδια ώρα στη παραλία.

Σύμφωνα με ελλαδικά μέσα ενημέρωσης το περιστατικό έλαβε χώρα στην παραλία Μενίδι της Αμφιλοχίας, όταν 59χρονος Έλληνας φωτογράφιζε με το κινητό του τηλέφωνο ανυποψίαστα ανήλικα κορίτσια με το μαγιό τους.

Η παρατηρητικότητα ενός πατέρα που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στη παραλία, οδήγησε στη σύλληψη του 59χρονου, του οποίου το κινητό τηλέφωνο, όπως αποδείχθηκε από έλεγχο της Αστυνομίας, ήταν γεμάτο με δεκάδες φωτογραφίες κοριτσιών.

Άνδρες του Λιμενικού Τμήματος Αμφιλοχίας μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον φερόμενο άνδρα και μετά από έλεγχο του κινητού του, τον συνέλαβαν με το το κινητό του να έχει ήδη σταλεί στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας της Αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.

Όπως αποδείχθηκε, στο κινητό του 59χρονου, εντοπίστηκαν και άλλες φωτογραφίες κοριτσιών από προηγούμενες επισκέψεις του άνδρα σε παραλίες, ενώ ο πατέρας που τον εντόπισε προχώρησε με μήνυση σε βάρος του.

Ο 59χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, και κατ’ αρχήν αντιμετωπίζει την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE