Ήττα για Γάνδη πριν την ΑΕΚ

Ήττα για Γάνδη πριν την ΑΕΚ

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, Γάνδη, για την 3η αγωνιστική του Βέλγικου πρωταθλήματος, αντιμετώπισε εκτός έδρας της Μουσκρόν γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Το σκορ άνοιξε ο Ντεπόιτρε στο 25’ για το 1-0 για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Μπόγια στο 34’ και τον Κάμπινς, δέκα λεπτά αργότερα, να κάνει την ολική ανατροπή διαμορφώνοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους στο ημίχρονο.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι, έφτασαν στο 2-2, ωστόσο το γκολ τους ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ, με τη φάση να θεωρείται ως μη γενόμενη, στο 81′.

Έτσι, το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, και η Γάνδη πριν την ΑΕΚ, δέχτηκε την ήττα.

Γάνδη (Θόρουπ): Καμίνσκι, Λούστιγκ (77′ Μόντες), Πλαστούν, Ν’ γκαντέου, Ασαρέ, Οφόε, Ογιούσο, Βερστράετ (67′ Νταβίντ), Μπέζους, Σίλα, Ντεπόιτρε  (63′ Κβτιτιλάια)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE