ΤΡΙΠΛΟ ενδιαφέρον για Κωστή – Ελληνικός… «εμφύλιος» και η πρόθεση της Νέας Σαλαμίνας

ΤΡΙΠΛΟ ενδιαφέρον για Κωστή – Ελληνικός… «εμφύλιος» και η πρόθεση της Νέας Σαλαμίνας

Στο στόχαστρο τριών ομάδων βρίσκεται ο 19χρονος μέσος της Νέας Σαλαμίνας, Ιωάννης Κωστή.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε και τον εκ. Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρη Λάζο μας επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον 19χρονο από τρεις ομάδες του εξωτερικού.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας αυτές οι ομάδες είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ΑΕΚ Αθηνών και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Πρόθεση της διοίκησης της Νέας Σαλαμίνας είναι να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της και την φετινή σεζόν όμως παράλληλα θα σεβαστούν και τα θέλω του Ιωάννη Κωστή.

Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE