«Δύο στα δύο» για Αλκμααρ, νέα απώλεια για Φέγενορντ

«Δύο στα δύο» για Αλκμααρ, νέα απώλεια για Φέγενορντ

Συνέχισε με φόρα από την πρεμιέρα της Eredivisie η Αλκμααρ και με το 2-0 στην έδρα της Βάαλβαικ έκανε το «2 στα 2» στο φετινό ολλανδικό πρωτάθλημα. 

Η Αλκμααρ νίκησε άνετα 2-0 στην έδρα της νεοφώτιστης Βάαλβαικ για τη δεύτερη αγωνιστική της Eredivisie και με «2 στα 2» βρέθηκε προσωρινά μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας τι θα κάνουν αργότερα η Ουτρέχτη και η Αϊντχόφεν, ώστε να δει αν θα χει παρέα αν νικήσουν οι δύο τελευταίες.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν χωρίς πόντο σε δύο αγωνιστικές.

Πάλι δεν κατάφερε να νικήσει η Φέγενορντ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Χέρενφεν στο «Αμπελ Λένστρα» και έμεινε στους δύο βαθμούς σε ισάριθμες αναμετρήσεις, δίνοντας την ευκαιρία στις «καρδούλες» την ευκαιρία να βρεθούν στη δεύτερη θέση.

Πρώτος βαθμός για Φορτούνα και Χέρακλες μετά το μεταξύ τους 1-1 στο Σιτάρντ.

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:

Παρασκευή 9/8
Σπάρτα Ρότερνταμ-Φένλο 4-1
(Ντερβίσογλου 56′, Άτσε 61′, Αραουΐ 83′, Φελντβάικ 89′-Φαν Όοινεν 20’)

Σάββατο 10/8
Γκρόνινγκεν-Τβέντε 1-3
(84’ Ντον – 55’, 70’ πεν. Νακαμούρα, 90+6’ Βούκιτς)

Άγιαξ-Έμμεν 5-0
(27’ φαν ντε Μπεκ, 47’ Ζιγέχ, 66’ Τάντιτς, 80’, 88’ Χούντελαρ)

Βίλεμ-Φίτεσε 0-2
(55′ Γκροτ, 70′ Μάταβτζ)

Κυριακή 11/8
Φορτούνα Σιτάρντ-Χέρακλες 1-1

(90’+6′ Ντιέμερς-59′ Φαν ντερ Βάτερ)

Βάαλβαικ-Αλκμάαρ 0-2
(35′, 45’+3′ Ιντρίσι)

Χέρενφεν-Φέγενορντ 1-1
(80′ Ντρέσεβιτς-45’+2′ πεν. Μπέργκαις)

Ουτρέχτη-Τσβόλε (17:45)

Αϊντχόφεν-Ντεν Χάαγκ (21:00)

Η επόμενη αγωνιστική (3η):

Παρασκευή (16/08)
Φίτεσε-Τσβόλε (21:00)

Σάββατο (17/08)
Ντεν Χααγκ-Σπάρτα Ρότερνταμ (19:30)

Φένλο-Άγιαξ (20:45)

Έμεν-Χέρενφεν (21:45)

Κυριακή (18/08)
Φορτούνα Σιτάρντ-Βίλεμ (13:15)

Τβέντε-Βάαλβαϊκ (15:30)

Φέγενορντ-Ουτρέχτη (17:45)

Αλκμααρ-Γκρόνινγκεν (17:45)

Χέρακλες-Αϊντχόφεν (21:00)

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Υπό τον φόβο ενός αδιεξόδου, αλλά και των γνωστών θέσεων που αναμένεται να επαναλάβει η τουρκική πλευρά στην πενταμερή διάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου στη Γενεύη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατέθεσε ενώπιον της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο συγκεκριμένες ιδέες, οι οποίες πρώτο, θα υποβοηθήσουν τη διαδικασία κατά την πενταμερή διάσκεψη χωρίς να υπάρξει αδιέξοδο και δεύτερο, θα απομακρύνουν τον κίνδυνο, να μπει στο τραπέζι η θέση Τατάρ, για λύση δύο κρατών. Υποδεχόμενος την κα. Ντι Κάρλο το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέδειξε πως το status quo δεν μπορεί να αποτελέσει  τη λύση του κυπριακού και όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση επιδεινώνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE