Έρχεται… αγριεμένη η Αούστρια Βιέννης – Έριξε 5άρα

Έρχεται… αγριεμένη η Αούστρια Βιέννης – Έριξε 5άρα

H αντίπαλος του Απόλλωνα στο Γιουρόπα Λιγκ, Αούστρια Βιέννης, αντιμετώπισε εκτός έδρας, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος τη Μάτσερσμπουργκ  επικρατώντας με …, δείχνοντας αντίδραση μετά την ήττα μεσοβδόμαδα από τους κυανόλευκους.

Η ομάδα του Ίλζερ, άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ με τον Μόνσχιν, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 38’ έγραψε το 2-0 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος μπήκε… αγριεμένη η Αούστρια και Γκρούντβαλντ στο 57′ πέτυχε το 3-0 για να έρθει ένα λεπτό αργότερα, στο 58′, ο Φιτζ να κάνει το 4-0. Οι γηπεδούχοι, μείωσαν σε 4-1 με τον Γκρούμπερ στο 78′, με τον Μόνσχιν να πετυχαίνει το χατ τρικ στο 83′ διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Αούστρια Βιέννης (Ίλζερ): Λούτσιτς, Κλέιν, Μαντλ (52′ Ντεμακού), Χαντλ, Σβέρσχιτζ, Γιέκο, Σέρμπεστ, Έμπνερ (46′ Γκρούνβαλντ), Προκόπ, Φιτζ, Μόνσχιν (84′ Εντομγονάι)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE