Τροχαίο ατύχημα στον αυτο/δρομο Αγ.Νάπα – Λάρνακα – Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση

Τροχαίο ατύχημα στον αυτο/δρομο Αγ.Νάπα – Λάρνακα – Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/8) στον αυτοκινητόδρομο Αγία Νάπα προς Λάρνακα, με αποτέλεσμα να σημειωθεί μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα με την σύγκρουση δύο οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα. 

Από την σύγκρουση το ένα εκ των δύο οχημάτων βρίσκεται ακινητοποιημένο στην δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, ενώ στο σημείο βρίσκονται μέλη από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, αφού πρόκειται για την περιοχή της Δεκέλειας. 

Λόγω του τροχαίου, στο σημείο έχει παρατηρηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, μέχρι και την έξοδο της Ξυλοφάγου.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μέχρι την απομάκρυνση των δύο οχημάτων και την επαναλειτουργία και της δεξιάς λωρίδας στον αυτοκινητόδρομο.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE