Ντεμπούτο με… καρέ τερμάτων για τον Λουκάκου στην Ίντερ!

Ντεμπούτο με… καρέ τερμάτων για τον Λουκάκου στην Ίντερ!

Ο Ρομέλου Λουκάκου αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ίντερ σε φιλικό κόντρα στην αδύναμη Βίρτους Μπέργκαμο και πέτυχε τέσσερα τέρματα.

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο δυνατό τρόπο για να ξεκινήσει τη θητεία του στην Ίντερ ο Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Βέλγος φορ που αποκτήθηκε προ ημερών, με την Ίντερ να ξοδεύει 75 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγωνίστηκε σήμερα για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδας με την αδύναμη Βίρτους Μπέργκαμο, σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Ωστόσο, ο θηριώδης επιθετικός πέτυχε τέσσερα γκολ και φρόντισε με το καλημέρα να δείξει πως ήρθε στο Μιλάνο με… άγριες διαθέσεις. Βετσίνο και Εσπόζιτο πέτυχαν από δύο τέρματα, επίσης, για το τελικό 8-0 των νερατζούρι.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε ένα δημόσιο κάλεσμα προς τους υποστηρικτές του, ο Μορφάκης Σολομωνίδης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΔΕΚ. Ο Μορφάκης Σολομωνίδης απευθύνθηκε σε κάθε γνήσιο σοσιαλιστή και ΕΔΕΚίτη, τονίζοντας ότι η ΕΔΕΚ δεν είναι απλώς πολιτικός σχηματισμός, αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της δημοκρατίας και μια ιδεολογική οικογένεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE