Futsal: Έπιασε κορυφή το ΑΠΟΕΛ! (6-3 την Ανόρθωση)

Futsal: Έπιασε κορυφή το ΑΠΟΕΛ! (6-3 την Ανόρθωση)

Άρχισε η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Futsal. Σε σημερινούς αγώνες, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ πέτυχαν άνετες νίκες απέναντι σε Ανόρθωση και Αετό Σολέας αντίστοιχα.

ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 6-3

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περασμένη Δευτέρα στη Λάρνακα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου και η Ανόρθωση κέρδισε με 4-3. Απόψε το ΑΠΟΕΛ επικράτησε μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι με 6-3.

Μετά τη χθεσινή απόφαση και την κατακύρωση του διακοπέντα αγώνα της 17ης αγωνιστικής με την Ομόνοια με 4-0 υπέρ του, το ΑΠΟΕΛ πέρασε στην κορυφή αλλά με αγώνα περισότερο. 

Στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος το ΑΠΟΕΛ νίκησε και στους δύο αγώνες την Ανόρθωση με 9-2 (εκτός έδρας) και 6-4 στην έδρα του.

Αετός Σολέας – ΑΕΛ 1-4

Οι γηπεδούχοι άρχισαν την προσπάθεια τους με απολογισμό οκτώ βαθμούς και μετά την εντός έδρας ήττα τους από την ΑΕΛ, βρίσκονται στην πιο δύσκολη θέση από τις υπόλοιπες ομάδες.

Στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος ο Αετός νίκησε στην έδρα του με 9-5 και στη Λεμεσό νίκησε η ΑΕΛ με 6-5.

Την Παρασκευή θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ΕΝΠ Μέλισσα Αγίας Νάπας – Ομόνοια και ΑΕΚ – Αραράτ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE