Άτομα ξυπνούν και βλέπουν «σκιές» στο δωμάτιο - Το παράξενο φαινόμενο ύπνου – VIDEO

Άτομα ξυπνούν και βλέπουν «σκιές» στο δωμάτιο - Το παράξενο φαινόμενο ύπνου – VIDEO

Φανταστείτε ένα σενάριο όπου είστε στο κρεβάτι σας χωρίς να μπορείτε να μιλήσετε ή να κινηθείτε.

Ένα περίεργο αίσθημα τρόμου σας κυριεύει και δεν μπορείτε να το «πολεμήσετε».

Με την άκρη του ματιού σας βλέπετε μια σκιά να σας πλησιάζει και δυσκολεύεστε να αναπνεύσετε λες και σας πνίγουν.

Μπορεί να ακούγεται σενάριο ταινίας τρόμου, όμως τέσσερις στους 10 ανθρώπους, βίωσαν αυτή την εμπειρία.

Η παράλυση ύπνου είναι μια κατάσταση, όπου το άτομο έχει αίσθηση το τί γίνεται στο περιβάλλον του, όμως βρίσκεται σε πλήρη ακινησία, χωρίς να μπορεί μιλήσει ή να ανταποκριθεί στα ερεθίσματα γύρω του.

Η εν λόγω κατάσταση συμβαίνει όταν ο εγκέφαλος και το σώμα δεν μεταβαίνουν αρμονικά και συγχρονισμένα από τη μία φάση ύπνου, στην επόμενη. Από τον ελαφρύ ύπνο στον βαθύτερο και ούτω καθεξής.

Το χειρότερο όμως, είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις άτομα έχουν δει «σκιές, τέρατα και εξωγήινους» να βρίσκονται στον ίδιο χώρο μαζί τους, κατά τη διάρκεια της παράλυσης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.