Δύο τραγουδιστές «έκπληξη» θα βρίσκονται στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο τραγουδιστές «έκπληξη» θα βρίσκονται στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Με Αγάπη…και τα βράδια η Χριστιάνα Αριστοτέλους από τη καινούργιο τηλεοπτική χρονιά αφού όπως είναι γνωστό θα βρίσκεται στο «τιμόνι» μιας καινούργιας εκπομπής,  του νέου ψυχαγωγικού σόου του Alpha Κύπρου με τίτλο «Soundtrack of Love».

Όπως αναφέρει το περιοδικό TV Mανία ΄ήδη έχουν γυριστεί οι πρώτες ιστορίες με κεντρικό μήνυμα το «ευχαριστώ» την «αγάπη» και την «φιλία» ωστόσο η νέα εκπομπή θα συνδυάζει και ζωντανή μουσική.

Για το σκοπό αυτό ο σταθμός όπως σημειώνεται έχει έρθει σε συμφωνία με δύο πολύ καλούς Κύπριους τραγουδιστές, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσω από talent shows.

Πρόκειται λοιπόν για τον Άλεξ Οικονόμου και την Βαλάντω Τρύφωνος με τους γνωστούς καλλιτέχνες να είναι οι κύριες φωνές της live ορχήστρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE