Δύο τραγουδιστές «έκπληξη» θα βρίσκονται στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο τραγουδιστές «έκπληξη» θα βρίσκονται στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Με Αγάπη…και τα βράδια η Χριστιάνα Αριστοτέλους από τη καινούργιο τηλεοπτική χρονιά αφού όπως είναι γνωστό θα βρίσκεται στο «τιμόνι» μιας καινούργιας εκπομπής,  του νέου ψυχαγωγικού σόου του Alpha Κύπρου με τίτλο «Soundtrack of Love».

Όπως αναφέρει το περιοδικό TV Mανία ΄ήδη έχουν γυριστεί οι πρώτες ιστορίες με κεντρικό μήνυμα το «ευχαριστώ» την «αγάπη» και την «φιλία» ωστόσο η νέα εκπομπή θα συνδυάζει και ζωντανή μουσική.

Για το σκοπό αυτό ο σταθμός όπως σημειώνεται έχει έρθει σε συμφωνία με δύο πολύ καλούς Κύπριους τραγουδιστές, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσω από talent shows.

Πρόκειται λοιπόν για τον Άλεξ Οικονόμου και την Βαλάντω Τρύφωνος με τους γνωστούς καλλιτέχνες να είναι οι κύριες φωνές της live ορχήστρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE