Ενημέρωση για το φιλικό με τη Δόξα – Πόσους και ποιους παίκτες χρησιμοποίησε ο «Πούρσα»

Ενημέρωση για το φιλικό με τη Δόξα – Πόσους και ποιους παίκτες χρησιμοποίησε ο «Πούρσα»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας για το χθεσινό φιλικό με αντίπαλο τη Δόξα, καθώς και για τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν.

Αναλυτικά:

«Πραγματοποιήθηκε χθές ο φιλικος αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο την ΔΟΞΑ στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή με την ομάδα μας να κερδίζει με 3-0 με γκολ του King (2) και του Correia.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Vese, Correia, Χριστοφόρου, Lambot, Reynolds, Τσαμπούρης, Κωστή, Marjanovic, Eloundou, Simpson και King.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε με τους Κίσσας, Correia (Νικολάου), Χριστοφόρου (Jordi), Lambot (Χ´Κωνσταντή), Reynolds, Τσαμπούρης (Σεργίου), Κωστή (Παναγή), Marjanovic (Noor), Eloundou (Tisdell), Simpson (Σιαθάς) και King.

Ο προπονητής μας Σάββας Πουρσαιτίδης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του.

Εκτός για προληπτικούς λόγους έμεινε ο αμυντικός μας Ivan Fustar και ο επιθετικός Cordeiro Mauricio, ο οποίος θα ακολουθήσει για κάποιες μέρες ατομικό πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Επόμενος φιλικός αγώνας της ομάδας μας την Τετάρτη 14/8 στις 19:30 με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι.

Ευχαριστούμε τους φίλους του σωματείου μας που έδωσαν το παρόν τους στον χθεσινό φιλικό αγώνα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE