Eπιστροφή στην… πραγματικότητα για Πόρτο

Eπιστροφή στην… πραγματικότητα για Πόρτο

Λίγα 24ωρα μετά το διπλό στο Κράσνονταρ, η Πόρτο (υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού) γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Ζιλ Βιθέντε και υπέπεσε σε γκέλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play offs του Champions League (αν αποκλείσει την Μπασακσεχίρ) γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε για την πρεμιέρα της Primeira Liga, λίγα 24ωρα μετά το «διπλό» στη Ρωσία επί της Κράσνονταρ. Δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στην Μπενφίκα να αποκτήσει πλεονέκτημα με το «καλημέρα» με νίκη επί της Πάσος Φερέιρα, ενώ, πιθανόν, να λειτουργήσει αρνητικά και για την ψυχολογία της ομάδας του Σέρτζιο Κονσεϊσάο αυτό το αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε ο Λοουρένσι στο 60’ για τους γηπεδούχους με ψύχραιμο πλασέ, έπειτα από κάθετη του Ζοάο Αλφόνσο, σε μια φάση που ξεκίνησε έπειτα από λάθος των «δράκων» στο κέντρο. Ο Τέλες ισοφάρισε στο 73’ με πέναλτι, αλλά αφού… κόπασαν οι πανηγυρισμοί, ο Κράεβ είδε την μπάλα να του στρώνεται μέσα στην περιοχή, μετά από προσπάθεια του Ντίαζ και με δυνατό σουτ εκτέλεσε από κοντά τον Μαρτσέσιν.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE