Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
"Ενας άνθρωπος τραυματίστηκε. Δεν γνωρίζουμε τον βαθμό σοβαρότητας των τραυμάτων του. Ενας ύποπτος συνελήφθη. Η αστυνομία έχει σπεύσει στο σημείο" ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο ισλαμικό κέντρο αλ Νουρ στο Μπέρουμ, στα περίχωρα του Όσλο. Η αστυνομία διευκρίνισε ότι δεν έχει πληροφορίες για την παρουσία άλλων ενόπλων, ούτε για τον συλληφθέντα που είναι ένας "λευκός νεαρής ηλικίας".
"Ενας δικός μας τραυματίστηκε από σφαίρες από έναν λευκό άνδρα, που φορούσε κράνος και στολή" δήλωσε, από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του τεμένους Ιρφάν Μουστάκ, στην τοπική εφημερίδα Budstikka.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις