Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο χρηματιστής Τζέφρι Επστάιν

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο χρηματιστής Τζέφρι Επστάιν

Νεκρός στο κελί του, κατά πάσα πιθανότητα λόγω αυτοκτονίας, βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες ο μεγιστάνας χρηματιστής Τζέφρι Επστάιν, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.


Ο Επστάιν φέρεται να βρέθηκε κρεμασμένος στο σωφρονιστικό κέντρο του Μανχάταν όπου κρατούνταν, αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τις Αρχές.

Είχε συλληφθεί στις αρχές Ιουλίου για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος δεκάδων κοριτσιών, ανάμεσά τους πολλών ανηλίκων, μεταξύ 2002 και 2005.

Είχε δηλώσει αθώος και κρατούνταν δίχως εγγύηση έως την δίκη του.

Ο Επστάιν παρακολουθούνταν καθώς πριν τρεις εβδομάδες είχε βρεθεί μισολιπόθυμος στο κελί του με σημάδια στο λαιμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE