«Ψάχνεται» για Κεϊτά!

«Ψάχνεται» για Κεϊτά!

Για το δανεισμό του Κεϊτά Μπαλντέ έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Φιορεντίνα, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Πιθανή μοιάζει η επιστροφή του Κεϊτά Μπαλντέ στην Ιταλία και τη Serie A, με τη Φιορεντίνα αυτή τη φορά να κινείται για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή από τη Μονακό.

Σύμφωνα με την «La Repubblica», ο διεθνής Σενεγαλέζος βρίσκεται εδώ και καιρό στα μεταγραφικά ραντάρ των «βιόλα».

Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες της Λάτσιο και το 2017 πήρε μεταγραφή στη Μονακό έναντι 30 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, στη γαλλική ομάδα δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ίντερ για 5 εκατ. ευρώ, η οποία διατηρούσε οψιόν αγοράς του 24χρονου, χωρίς ωστόσο να την ενεργοποιήσει.

Με παρόμοιο τρόπο μπορεί να αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στη Φιορεντίνα ο Κεϊτά (ως δανεικός με οψιόν αγοράς), ο οποίος θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν μέτρησε 5 γκολ σε 24 συμμετοχές στη Serie A με τους «νερατζούρι», ενώ ήταν φιναλίστ και στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τη Σενεγάλη.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.