ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Εξήντα νεκροί από έκρηξη βυτιοφόρου στην Τανζανία

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Εξήντα νεκροί από έκρηξη βυτιοφόρου στην Τανζανία

Τουλάχιστον 60 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους το Σάββατο 10/8 στην ανατολική Τανζανία όταν βυτιοφόρο που είχε ανατραπεί εξερράγη όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα τις τοπικές Αρχές.


Η έκρηξη έλαβε χώρα ενώ πλήθος προσπαθούσε να μαζέψει καύσιμα που είχαν διαρρεύσει από το βυτιοφόρο, το οποίο είχε ανατραπεί νωρίτερα και μεγάλο οδικό άξονα.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο εικονίζουν τα απανθρακωμένα λείψανα των θυμάτων και καμένες μοτοσυκλέτες.


Ακόμα 70 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη και την επακόλουθη πυρκαγιά, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Τανζανίας.

Η τραγωδία έλαβε χώρα στην περιοχή που συνδέει το μεγάλο λιμάνι του Νταρ ες Σαλάαμ με την ενδοχώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE