Ήρθε Κύπρο για να συνεχίσει εδώ την καριέρα του ο Καπνίδης – Με ποια ομάδα συμφώνησε

Ήρθε Κύπρο για να συνεχίσει εδώ την καριέρα του ο Καπνίδης – Με ποια ομάδα συμφώνησε

Στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Κύπρο θα δοκιμάσει ο Αντώνης Καπνίδης μετά τη λύση της συνεργασίας με του με τον Εργοτέλη.

Ο πρώην επιθετικός του Άρη έδωσε τα χέρια με τον Διγενή Μόρφου και έτσι θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας της Κύπρου.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμάσει την τύχη του εκτός Ελλάδας ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος εκτός από τον Άρη και τον Εργοτέλη έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Αγροτικό Αστέρα, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Καβάλα.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE