Άλλαξε και επίσημα όνομα η Κυπριακή ομάδα Barcelona FA Women – Η ανακοίνωση με τη νέα ονομασία και οι ευχαριστίες

Άλλαξε και επίσημα όνομα η Κυπριακή ομάδα Barcelona FA Women – Η ανακοίνωση με τη νέα ονομασία και οι ευχαριστίες

Ανακοίνωση εξέδωσε η νεοσυσταθείσα γυναικεία ομάδα Pyrgos Limassol FC…

Αναλυτικά:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει εγκρίνει τη συμμετοχή της Pyrgos Limassol FC στο γυναικείο πρωτάθλημα, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η ομάδα Pyrgos Limassol Women FC δεν είναι άγνωστη στον χώρο, αφού είχε παρουσία τα 2 προηγούμενα χρόνια σε συνεργασία με το σωματείο BARCELONA FA, πετυχαίνοντας την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2017-18 , του Κυπέλλου 2018-19 και του Σούπερ καπ 2018-19. Η συνεργασία μας ήταν απόλυτα επιτυχημένη αφού η παρουσία της ομάδας συνέβαλε στην ανταγωνιστικότητα του Γυναικείου Πρωταθλήματος.

Οι θερμές μας ευχαριστίες προς το Σωματείο της Barcelona FA είναι δεδομένες αφού η προσφορά του Σωματείου συνέβαλε στα μέγιστα.

Σε ότι αφορά τη νέα ονομασία της ομάδας, Pyrgos Limassol Women FC, εντάσσεται στα πλαίσια υλοποίησης της υπόσχεσης, αλλά και της υποχρέωσης μας προς την κοινότητα Πύργος Λεμεσού, για την ευγενή παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της κοινότητας για ικανοποίηση των αναγκών της ομάδας μας.

Για αυτό, ολόκληρη η οικογένεια του σωματείου μας Pyrgos Limassol FC οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Κοινοτάρχη, Ανδρέα Ζήνωνος, καθώς και ολόκληρο το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύργος Λεμεσού.

Εμείς από μέρους μας δηλώνουμε ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να νιώθουν οι κάτοικοι της κοινότητας του Πύργου Λεμεσού, και όχι μόνο, υπερήφανοι για τη νέα γυναικεία ομάδα και το σωματείο μας Pyrgos Limassol FC, συνεχίζοντας ως πρωταγωνιστές στο χώρο του Γυναικείου ποδοσφαίρου.

Εκ του Διοκητικού Συμβουλίου
Pyrgos Limassol FC».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE