Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο η Ντόρτμουντ, αλλά και ο… Κάναντι!

Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο η Ντόρτμουντ, αλλά και ο… Κάναντι!

Ένα ημίχρονο άντεξε την πίεση της Ντόρτμουντ η Ίρτινγκεν που τελικά ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της, με τους Βεστφαλούς να παίρνουν το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας.

Χαμηλό αποδείχτηκε για την Ντόρτμουντ το εμπόδιο της Ίρτινγκεν στον 1ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας.

Οι Βεστφαλοί δυσκολεύτηκαν μόνο για ένα ημίχρονο, όμως ένα γκολ του Μάρκο Ρόις στις αρχές του δευτέρου μέρους (49’) άνοιξε τον δρόμο για την τελική νίκη με 2-0 και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι, όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζετε», με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν το πολυπόθητο προβάδισμα το οποίο μεγάλωσαν όταν στο 70’ ο Πάκο Αλκάθερ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με το οποίο ήρθε η πρόκριση.

Δυσκολότερο αποδείχτηκε το έργο της Νυρεμβέργης, στην οποία προπονητής είναι ο γνώριμός μας από το πέρασμα του από τον Ατρόμητο, Νταμίρ Κάναντι.

Στο ματς που φιλοξενήθηκε στην έδρα της Ίνγκολσταντ όλα έδειχναν παράταση, καθώς η κανονική διάρκεια όδευε προς την ολοκλήρωση της, χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να δείχνει ικανή να πετύχει το γκολ που θα της έδινε το εισιτήριο.

Όμως στο 87’ ο Ντοβεντάν αποδείχθηκε ο «από μηχανής θεός» που έκρινε την πρόκριση, όταν πρόλαβε μια σέντρα-σουτ του Κερκ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 που έστειλε την Νυρεμβέργη στον επόμενο γύρο.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE