Η Λάουρα Νάργες έγινε 29 ετών και ποζάρει με το μαγιό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Λάουρα Νάργες έγινε 29 ετών και ποζάρει με το μαγιό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λίγο πριν τα 30 δηλώνει πιο ώριμη από ποτέ.

Γενέθλια είχε την Πέμπτη 08/08 η Λάουρα Νάργες, η οποία έγινε 29 ετών. Η παρουσιάστρια με αφορμή τον τελευταίο χρόνο πριν τα 30, έθεσε νέους στόχους για τη ζωή της. Το μεσημέρι της Παρασκευής δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαγιό, η οποία εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους. Στη λεζάντα η Λάουρα Νάργες έγραψε για τα τρία πράγματα που θέλει να αλλάξει στη ζωή της.

«Στην τελευταία χρονιά των 20 μου μπορώ/ξέρω και: να διεκδικώ αυτό που μου αξίζει, να επενδύω στους άλλους τόσο όσο εκείνοι μπορούν ή θέλουν να επενδύουν σε εμένα , να λέω ph@k bodyshamers. Χίλια ευχαριστώ για τις υπέροχες σας ευχές, είναι αμέτρητες και γλυκύτατες! Την αγάπη μου σε όλους εσάς που μου δίνετε τη δική σας τόσο απλόχερα δίχως δεύτερη σκέψη! Σας αγαπώ πολύ», έγραψε.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE