Η Λάουρα Νάργες έγινε 29 ετών και ποζάρει με το μαγιό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Λάουρα Νάργες έγινε 29 ετών και ποζάρει με το μαγιό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λίγο πριν τα 30 δηλώνει πιο ώριμη από ποτέ.

Γενέθλια είχε την Πέμπτη 08/08 η Λάουρα Νάργες, η οποία έγινε 29 ετών. Η παρουσιάστρια με αφορμή τον τελευταίο χρόνο πριν τα 30, έθεσε νέους στόχους για τη ζωή της. Το μεσημέρι της Παρασκευής δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαγιό, η οποία εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους. Στη λεζάντα η Λάουρα Νάργες έγραψε για τα τρία πράγματα που θέλει να αλλάξει στη ζωή της.

«Στην τελευταία χρονιά των 20 μου μπορώ/ξέρω και: να διεκδικώ αυτό που μου αξίζει, να επενδύω στους άλλους τόσο όσο εκείνοι μπορούν ή θέλουν να επενδύουν σε εμένα , να λέω ph@k bodyshamers. Χίλια ευχαριστώ για τις υπέροχες σας ευχές, είναι αμέτρητες και γλυκύτατες! Την αγάπη μου σε όλους εσάς που μου δίνετε τη δική σας τόσο απλόχερα δίχως δεύτερη σκέψη! Σας αγαπώ πολύ», έγραψε.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE