Η Λάουρα Νάργες έγινε 29 ετών και ποζάρει με το μαγιό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Λάουρα Νάργες έγινε 29 ετών και ποζάρει με το μαγιό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λίγο πριν τα 30 δηλώνει πιο ώριμη από ποτέ.

Γενέθλια είχε την Πέμπτη 08/08 η Λάουρα Νάργες, η οποία έγινε 29 ετών. Η παρουσιάστρια με αφορμή τον τελευταίο χρόνο πριν τα 30, έθεσε νέους στόχους για τη ζωή της. Το μεσημέρι της Παρασκευής δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαγιό, η οποία εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους. Στη λεζάντα η Λάουρα Νάργες έγραψε για τα τρία πράγματα που θέλει να αλλάξει στη ζωή της.

«Στην τελευταία χρονιά των 20 μου μπορώ/ξέρω και: να διεκδικώ αυτό που μου αξίζει, να επενδύω στους άλλους τόσο όσο εκείνοι μπορούν ή θέλουν να επενδύουν σε εμένα , να λέω ph@k bodyshamers. Χίλια ευχαριστώ για τις υπέροχες σας ευχές, είναι αμέτρητες και γλυκύτατες! Την αγάπη μου σε όλους εσάς που μου δίνετε τη δική σας τόσο απλόχερα δίχως δεύτερη σκέψη! Σας αγαπώ πολύ», έγραψε.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE