Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, αλλοδαποί ζητούν πολιτικό άσυλο μόλις φθάσουν στην Κύπρο.
«Το φαινόμενο αυτό, το οποίο έχει γίνει μάστιγα για τους γεωργούς το έχουμε αναφέρει και στην συνάντηση που είχαμε στις 9/11/2018 χωρίς μέχρι σήμερα να έχουμε κανένα αποτέλεσμα. Οι γεωργοί είναι αγανακτισμένοι και προβληματισμένοι από το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει λάβει κανένα ουσιαστικό μέτρο για να σταματήσει αυτό το απαράδεχτο φαινόμενο», προστίθεται.
Ζητούμε και πάλι, σημειώνεται, την λήψη ουσιαστικών μέτρων για πάταξη αυτού του κακού, όπως η εισήγηση μας για άμεση εξέταση των αιτήσεων ασύλου και άμεσο επαναπατρισμό όλων όσοι εκμεταλλεύονται τις διαδικασίες και αδικαιολόγητα υποβάλλουν αίτηση για πολιτικό άσυλο.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις