Απίστευτο με Μαυρόπανο και νέα αρνητική εξέλιξη στην Άρσεναλ

Απίστευτο με Μαυρόπανο και νέα αρνητική εξέλιξη στην Άρσεναλ

Ο Ντίνος Μαυροπάνος αντιμετωπίζει υποτροπή του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε στους προσαγωγούς και πλέον καλείται να μείνει άλλους δυο μήνες εκτός δράσης στην Άρσεναλ!

Ο Έλληνας αμυντικός, όλο το καλοκαίρι δεν κατάφερε να συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας του Ουνάι Έμερι προσπαθώντας να ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε για να προσπαθήσει να διεκδικήσει μια θέση στα πλάνα του προπονητή του.

Υπήρξε και η σκέψη για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού, έφυγε ο Κοσιελνί, αποκτήθηκε ο Νταβίντ Λουίζ, παρέμεινε δανεικός στη Σεντ – Ετιέν ο Σαλιμπά και ο Ντίνος Μαυροπάνος έρχεται αντιμέτωπος με νέα αρνητική εξέλιξη!

Όπως έγινε γνωστό, έχει υποστεί υποτροπή στον τραυματισμό του στους προσαγωγούς και εκτιμάται ότι θα χρειαστεί να μείνει άλλους δυο μήνες εκτός δράσης!

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.