Αν ΦΥΓΕΙ κάποιος, ΧΤΥΠΟΥΝ οι καμπάνες για Μπεσσάτ…

Αν ΦΥΓΕΙ κάποιος, ΧΤΥΠΟΥΝ οι καμπάνες για Μπεσσάτ…

Μέχρι πριν μια εβδομάδα, οι πληροφορίες έλεγαν ότι αν θα κοπεί παίχτης από τον κατάλογο Α’, αυτός θα ήταν ο Αντριάν Σαρδινέρο. 

Mαθαίνουμε ότι ο Ισπανός ακραίος επιθετικός, δεν φεύγει «ούτε με σφαίρες» από τον Απόλλωνα. Χθες ο «Σάρδι» ήταν βασικός, είχε πολύ καλή απόδοση, το μόνο που του έλειψε ήταν ένα γκολ.

Ο πρώτος υποψήφιος να αποχωρήσει είναι ο Γάλλος αριστερός Βενσάντ Μπεσσάτ.

Είναι προφανές πλέον, ότι η πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Ισπανός Αγκίρε (ήταν από τους διακριθέντες στη Βιέννη, όπως και την περασμένη εβδομάδα με την Σάμροκ).

Αποφασίζοντας να αποδεσμεύσουν παίχτη, σημαίνει ότι έλαβαν απόφαση να φέρουν κεντρικό χαφ και επιθετικό κορυφής. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια κενή θέση στον κατάλογο Α’.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE