Απόφαση… δέκα λεπτών! Η Πάρμα πτώχευσε

Απόφαση… δέκα λεπτών! Η Πάρμα πτώχευσε

Μετά από δικαστική απόφαση, η Πάρμα οδηγείται σε πτώχευση.

Ανένδοτοι ήταν οι πιστωτές και ο εισαγγελέας στην περίπτωση της ιστορικής ομάδας της Πάρμα. Η ακροαματική διαδικασία κράτησε μόλις δέκα λεπτά.

Στον «αέρα» τα επόμενα ματς της Πάρμακαι ο Οσβάλντο Ρικομπενέ που εκπροσώπησε την ομάδα, τονίζει πως θα ξεκαθαρίσει το πράγμα μέσα στις επόμενες μέρες.

Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και ο Δικαστής αναμένεται να ορίσει την διαδικασία πτώχευσης της Πάρμα, καθώς και ειδικό εκκαθαριστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.