ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψαν σταυρό από εκκλησία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψαν σταυρό από εκκλησία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από εφημέριο ιερού ναού στην επαρχία Λάρνακας, ότι μεταξύ των ωρών 9μ.μ. και 11μ.μ. της 6ης Αυγούστου 2019, άγνωστοι έκλεψαν από την Αγία Τράπεζα του εν λόγω ναού, ένα σταυρό.

Πρόκειται για ένα ξυλόγλυπτο, ασημένιο, επιχρυσωμένο σταυρό, που περιέχει τίμιο ξύλο, ύψους 45 εκατοστών, o οποίος εικονίζεται στην πλαϊνή φωτογραφία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε, γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην διερεύνηση της υπόθεσης να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24804060 ή 24804020, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE