Πάνε στη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ σχολή! Πιάνει δουλειά ο Ντόλ…

Πάνε στη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ σχολή! Πιάνει δουλειά ο Ντόλ…

Κατ αρχήν συμφωνία με τον Γερμανό Τόμας Ντολ έχει κάνει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες.

Το πρωί της Πέμπτης ο Πάολο Τραμετσάνι αποτέλεσε παρελθόν μετά από επίσημη ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ και ο Πρόδρομος Πετρίδης κινήθηκε άμεσα για τον αντικαταστάτη του με τον Τόμας Ντολ να «κερδίζει» την μάχη για τον πάγκο των πρωταθλητών, όπως όλα δείχνουν.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γερμανός είναι ήδη Κύπρο και ίσως να βρίσκεται και στην επόμενη προπόνηση του ΑΠΟΕΛ.

Ο 53χρονος Τόμας Ντολ βρισκόταν στον πάγκο του Αννόβερο την περασμένη σεζόν όμως μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Μπουντεσλίγκα έμεινε ελέυθερος και μάλιστα το όνομα του είχε ακουστεί και για την Ομόνοια μετά την απομάκρυνση Αναστασίου. Προηγουμένος είχε εργαστεί για μια πενταετία (2013-18) στην Φερεντσβάρος ενώ είχε πέρασμα και από τον πάγκο των Ντόρτμουντ, Αμβούργο, Γκεντσεμπιρλίγκι και Αλ Χιλάλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.