ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 38ΧΡΟΝΗΣ: Ξέσπασε σε κλάματα η σύντροφος του 32χρονου – Γέννησε όταν ήταν κρατούμενος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 38ΧΡΟΝΗΣ: Ξέσπασε σε κλάματα η σύντροφος του 32χρονου – Γέννησε όταν ήταν κρατούμενος

Η σύντροφος του 32χρονου Σύρου που καταδικάστηκε για την υπόθεση της κακόβουλης φωτιάς που τέθηκε σε μπαράκι στην Λευκωσία και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 38χρονης γυναίκας, ξέσπασε στα κλάματα στο άκουσμα της ποινής!

Ρεπορτάζ: Γεωργία Παππούτα

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας όπου οδηγήθηκαν την Τετάρτη (8/8) ο 32χρονος Σύρος και ο 21χρονος Ελληνοκύπριος που εμπλέκονταν στην υπόθεση, βρέθηκαν συγγενείς και των δύο κατηγορουμένων.

Η σύντροφος του 32χρονο, μάλιστα, έκλαιγε κατά την διάρκεια της διαδικασίας, ωστόσο στο άκουσμα της ποινής, δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά της με το κλάμα της να γίνεται πιο έντονο.  

Σημειώνεται ότι η σύντροφος του Σύρου, εγκυμονούσε και έφερε στον κόσμο το παιδί τους ενώ ο 32χρονος τελούσε υπό κράτηση.

Θυμίζουμε ότι στον 32χρονο Σύρο επιβλήθηκε την Πέμπτη (8/8) ποινή φυλάκισης 8 ετών για ανθρωποκτονία και 4 ετών για τον εμπρησμό, με τις ποινές να συντρέχουν. 

Ο 21χρονος θα εκτίσει ποινή φυλάκισης δύο ετών, αφού κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία του εμπρησμού.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE