ΠΑΦΟΣ: Επιχείρηση σε διαμέρισμα 30χρονης - Οδηγήθηκε στα κρατητήρια

ΠΑΦΟΣ: Επιχείρηση σε διαμέρισμα 30χρονης -  Οδηγήθηκε στα κρατητήρια

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) διενήργησαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης 7/8 έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, σε διαμέρισμα όπου διαμένει 30χρονη στην Πάφο.   

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε ποσότητα αμφεταμίνης, συνολικού βάρους 52 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας βάρους 10 γραμμαρίων περίπου, ένα γραμμάριο άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη και μια ζυγαριά ακριβείας εντός της οποίας υπήρχαν ίχνη κρυσταλλικής ουσίας.

Επίσης, εντοπίστηκαν έξι πήλινα αγγεία τα οποία πιστεύεται ότι είναι αρχαιότητες.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις ενώ η 30χρονη ένοικος του διαμερίσματος, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. 

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE