Φτιάχνει αναψυκτικά από… πλακούντα

Φτιάχνει αναψυκτικά από… πλακούντα

Η 41χρονη Βρετανίδα με την περίεργη επιχείρηση

Σοκαριστικό; Μια γυναίκα φτιάχνει χυμούς και σμούθις από πλακούντα που παίρνει από νέες μητέρες και ήδη οι υγειονομικές αρχές της χώρας της, διερευνούν την υπόθεση. Η Kathryn Beale, αναμιγνύει φρούτα και λαχανικά μαζί με το όργανο που παρέχει στο έμβρυο το οξυγόνο και τις θρεπτικές ουσίες και φτιάχνει με αυτό ροφήματα. 

Η 41χρονη από τη Βρετανία, βρίσκεται ωστόσο υπό το μικροσκόπιο των αρχών για τη διερεύνηση των προτύπων υγιεινής που χρησιμοποιούνται από εκείνη.

Τώρα η Beale, από το Swindon, έχει οικειοθελώς σταματήσει να προετοιμάζει τα ιδιαίτερα αυτά ροφήματα, καθώς εκκρεμεί μια επίσκεψη από τους αρμόδιους υπαλλήλους για να επιθεωρήσουν τα πρότυπα υγιεινής που ακολουθεί, τη στιγμή που η ίδια επιμένει ότι λειτουργεί με ασφάλεια.

«Κατανοώ ότι πρέπει να φροντίσουν ότι η επιχείρηση λειτουργεί με ασφάλεια», λέει στην Telegraph. «Νομίζω ότι καταβάλουν υπερβάλλοντα ζήλο στην προσπάθεια να με κλείσουν, χωρίς να κάνουν μια πλήρη επιθεώρηση. Πιστεύω ότι αυτό που κάνω, είναι με ασφάλεια», λέει. 

Η 41χρονη, έρχεται σε επαφή με μαμάδες από τις οποίες λαμβάνει την πρωτότυπη αυτή πρώτη ύλη ενώ ο πλακούντας που θα περισσέψει, τον αφυδατώνει, τον αλέθει σε σκόνη και τον μετατρέπει σε κάψουλες, έτοιμες προς κατανάλωση. 
«Όλα είναι πολύ καλά ελεγχόμενα, αποθηκεύονται σωστά και διατηρούνται σε απλή ψύξη. Όλα καθαρίζονται και αποστειρώνονται και υπάρχει μια αρκετά αυστηρή υγιεινή. Κάνω τις κάψουλες στο σπίτι..». Οι κάψουλες κοστίζουν περίπου 150 λίρες, ενώ χρεώνει εξτρά 20 λίρες για τα σμούθις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE