Κύπριος πήγε στην Πάολα να της πει τσιαττιστό – «Τον … που σε εφκάλαν» – VIDEO

Κύπριος πήγε στην Πάολα να της πει τσιαττιστό – «Τον … που σε εφκάλαν» – VIDEO

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω συμπολίτης μας πήγε στο σόου της Πάολας στην Ελλάδα όπου σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του προγράμματος της δίνει το μικρόφωνο σε θαμώνες για να πουν μαντινάδες.

Αυτή τη φορά η Πάολα βρήκε μπροστά της ένα Κύπριο ο οποίος αντί μαντινάδα, της είπε τσιαττιστό.

Έτσι ο συμπολίτης μας της είπε «εγώ δεν πίνω νερό και πίνω φρέσκο γάλα, τζιαι κουττουκώ συνέχεια, τον … που σε ‘φκάλαν».

Δεν είμαστε σίγουροι εάν η τραγουδίστρια κατάλαβε τι ήθελε να πει ο «ποιητής» ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που ακούγονται «μιλλωμένες» μαντινάδες στα σόου της.

Δείτε το βίντεο:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE