Πήγε στην Πάολα να της πει τσιαττιστό – «Τον … που σε εφκάλαν» - VIDEO

Πήγε στην Πάολα να της πει τσιαττιστό – «Τον … που σε εφκάλαν» - VIDEO

Ένα «μιλλωμένο» τσιαττικό αποφάσισε να πει στην Πάολα Κύπριος όταν του έδωσε το μικρόφωνο η γνωστή τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω συμπολίτης μας πήγε στο σόου της Πάολας στην Ελλάδα όπου σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του προγράμματος της δίνει το μικρόφωνο σε θαμώνες για να πουν μαντινάδες.

Αυτή τη φορά η Πάολα βρήκε μπροστά της ένα Κύπριο ο οποίος αντί μαντινάδα, της είπε τσιαττιστό.

Έτσι ο συμπολίτης μας της είπε «εγώ δεν πίνω νερό και πίνω φρέσκο γάλα, τζιαι κουττουκώ συνέχεια, τον … που σε ‘φκάλαν».

Δεν είμαστε σίγουροι εάν η τραγουδίστρια κατάλαβε τι ήθελε να πει ο «ποιητής» ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που ακούγονται «μιλλωμένες» μαντινάδες στα σόου της.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=meX3jOinj9o

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht