ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέσω DNA η ταυτοποίηση - Στοιχεία ότι είναι η κα. Μαρούλα

ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέσω DNA η ταυτοποίηση - Στοιχεία ότι είναι η κα. Μαρούλα

Μέσω DNA αναμένεται να ταυτοποιηθεί το άψυχο σώμα που εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης (6/8) σε χαράδρα πλησίον του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Υπεύθυνου του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη που έκανε από την σκηνή την Τετάρτη (7/8):«Με τον εντοπισμό της σορού εδώ στο σημείο η σκηνή αποκλείστηκε, κλήθηκε ιατροδικαστής η Αγγελική Παπέττα καθώς και κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών για αυτοψία στη σκηνή και περισυλλογή τεκμηρίων για διευκόλυνση των αστυνομικών εξετάσεων. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, η οποία διενήργησε αυτοψία στη σκηνή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η σορός δεν μπορεί να αναγνωριστεί γιατί βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης, προχωρημένης σήψης σύμφωνα με την ιατροδικαστή και βέβαια η ταυτότητα της θα διαπιστωθεί με την επιστημονική μέθοδο DNA».

Ο κ. Σωτηριάδης ερωτήθηκε εάν εκ πρώτης όψεως φαίνεται να πρόκειται για την 79χρονη Μαρούλα Κυριάκου: «Υπάρχουν πληροφορίες και στοιχεία που έχουμε περισυλλέξει ότι πιθανόν να είναι η ελλείπουσα ωστόσο δε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, γι’ αυτό η ταυτότητα της σορού, της γυναίκας θα ταυτοποιηθεί με την επιστημονική μέθοδο DNA».

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Σωτηριάδη, η σορός εντοπίστηκε από ομάδα εθελοντών και μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού οι οποίοι επιχειρούσαν για εντοπισμό ελλείποντος προσώπου, συγκεκριμένα της Μαρούλας Κυριάκου 79 ετών από τη Λεμεσό.

Να σημειώσουμε ότι οι συγγενείς της 79χρονης γυναίκας, ειδοποιήθηκαν από τις Αρχές, από το βράδυ της Τρίτης (6/8) όταν εντοπίστηκε η σορός ώστε να μεταβούν στο σημείο. 

Στην σκηνή κλήθηκε η Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα το βράδυ της Τρίτης (6/8) ενώ την Τετάρτη (7/8) βρέθηκε εκ νέου στο σημείο για αυτοψία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η κα. Μαρούλα, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την 1η Αυγούστου, είχε επισκεφθεί το Γεν. Νοσοκομείο και το απόγευμα  της ίδια μέρας έλαβε εξιτήριο.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε από πολίτη ξαπλωμένη σε περιοχή του κέντρου της πόλης και μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσηλευτήριο, όπου αφού έτυχε σχετικής θεραπευτικής αγωγής, έλαβε εκ νέου εξιτήριο.

Έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν και έγινε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία από συγγενικά της πρόσωπα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Άκαρπες οι έρευνες για την κ. Μαρούλα - Την είχε εντοπίσει πολίτης ξαπλωμένη και πήγε νοσοκομείο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top