Πίσω ή ΜΠΡΟΣΤΑ ο «διαβολάκος»;

Πίσω ή ΜΠΡΟΣΤΑ ο «διαβολάκος»;

Η αποστολή του Απόλλωνα αναχωρεί στις 11:00 για τη Βιέννη, για τον αυριανό αγώνα με την Αούστρια. Στη λίστα των απουσιών προστέθηκε ο Μ’ Μπιντά, που υπέστη θλάση. 

Θυμίζουμε ότι θα δουν την αναμέτρηση από την κερκίδα του Σταδίου «Generali Arena», οι τιμωρημένοι Ζελάγια, Παπουλής και Σακέτι.

Εξάρι στη θέση του Αργεντινού θα παίξει ο Χάμπος Κυριάκου.

Για τη θέση φουνταριστού, υποψήφιοι είναι οι Φακούντο και Γκακπέ. Ένας εκ των δυο προαναφερθέντων, θα παίξει ως δεκάρι.

Κρατείστε και το σενάριο να ξεκινήσει ο Σαρδινέρο ως «εννιάρι».

Ερωτηματικό αποτελεί και η θέση που θα παίξει ο Αγκίρε. Έμοιαζε με «διαβολάκο» στον επαναληπτικό με την Σάμροκ, ήταν από τους παίχτες που ξεχώρισαν σε απόδοση.

Επειδή θα ακολουθήσει άλλη τακτική ο Σωφρόνης με τους Αυστριακούς, δεν αποκλείεται να παίξει εξτρέμ (ήταν μπακ με τους Ιρλανδούς) αύριο. Σε ένα τέτοιο σενάριο, θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, μάλλον ο Μπεσάτ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE