ΠΑΦΟΣ: Επανασυνελήφθη επαρχιακός διευθυντής εταιρείας - Υπεξαίρεσε χιλιάδες ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Επανασυνελήφθη επαρχιακός διευθυντής εταιρείας - Υπεξαίρεσε χιλιάδες ευρώ

Επανασυνελήφθη ο 36χρονος τελών υπό κράτηση επαρχιακός διευθυντής εταιρείας στην Πάφο με νέο ένταλμα σύλληψης μετά από νέα καταγγελία για υπεξαίρεση του χρηματικού ποσού πέρα των 122.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επανασύλληψη του 36χρονου έγινε μετά που εκπρόσωπος της εταιρείας που εδρεύει στη Λεμεσό, παρουσίασε τιμολόγια και αποδείξεις 22 ξεχωριστών περιπτώσεων για το συνολικό ποσό των 115.900 ευρώ τα οποία εισέπραξε ο ύποπτος και τα οικειοποιήθηκε χωρίς να τα επιστρέψει στην εταιρεία .

Επίσης κατά τον έλεγχο του μηνός Ιουλίου του 2019 εισέπραξε από συγκεκριμένη εταιρεία κατασκευής αλουμινίου στην Πάφο το ποσό των 7.000 ευρώ χωρίς να εκδώσει απόδειξη και χωρίς να παραδώσει τα χρήματα στην εταιρεία.

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Ο 36χρονος τελεί ήδη υπό τριήμερη κράτηση ωστόσο στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψαν και άλλες παράνομες πράξεις εναντίον του.

Η αρχική καταγγελία έγινε από υπεύθυνο εταιρείας 61 ετών που εδρεύει στην Λεμεσό ότι υπεξαιρέθηκε από υποκατάστημα που διατηρεί η εταιρεία του στην Πάφο, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

BEST OF TOTHEMAONLINE