Ο Μπαράκ Ομπάμα απέτισε φόρο τιμής στην Τόνι Μόρισον χαρακτηρίζοντάς την «εθνικό θησαυρό»

Ο Μπαράκ Ομπάμα απέτισε φόρο τιμής στην Τόνι Μόρισον χαρακτηρίζοντάς την «εθνικό θησαυρό»

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα απέτισε την Τρίτη 06/08 φόρο τιμής στην Τόνι Μόρισον, τη σπουδαία Αφροαμερικανίδα συγγραφέα που απεβίωσε το βράδυ της Δευτέρας, χαρακτηρίζοντάς την "εθνικό θησαυρό".

"Η γραφή της αντιπροσώπευε μια εξαίρετη και βαθιά πρόκληση στη συνείδησή μας και στην ηθική φαντασία μας" έγραψε ο Ομπάμα, που είχε απονείμει το Μετάλλιο της Ελευθερίας στην Τόνι Μόρισον, σε μια τελετή στον Λευκό Οίκο τον Μάιο του 2012.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE