Δηλώσεις Παλάλα, Λοϊζίδη, Ηλιάδη ενόψει του σπουδαίου αγώνα με τη Ρουμανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις Παλάλα, Λοϊζίδη, Ηλιάδη ενόψει του σπουδαίου αγώνα με τη Ρουμανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πιο κάτω τα όσα δήλωσαν στην κάμερα της ΚΟΚ, ο βοηθός προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Γιώργος Παλάλας, και οι διεθνείς καλαθοσφαιριστές, Χρίστος Λοϊζίδης και Στέφανος Ηλιάδης.

Οι δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν κατά την τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ανδρών, πριν τον αγώνα της Τετάρτης (7/8) απέναντι στην Ρουμανία, για την γ’ προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021.

Πηγή: www.basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.