Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού

Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Παναθηναϊκού για την πρωτόδικη ποινή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν υπόμνημα ζητώντας μείωση της ποινής που επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League και κυρίως να «σβηστεί» η αφαίρεση 3 βαθμών, αλλά η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την έφεση.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Δέχεται τυπικά και απορρίπτει  κατ’ ουσίαν την έφεση  της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   κατά της  υπ΄ αριθμ. 126/26-2-2015 απόφασης  της  Πειθαρχικής Επιτροπής  της  SUPER  LEAGUE».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.