ΚΥΠΡΟΣ: Νοίκιασε το διαμέρισμα της και το άφησαν γεμάτο περιττώματα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Νοίκιασε το διαμέρισμα της και το άφησαν γεμάτο περιττώματα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προβληματισμό προκαλούν οι φωτογραφίες διαμερίσματος μετά την αποχώρηση των ενοικιαστών, οι οποίοι το παρέδωσαν σε άθλια κατάσταση.

Τουλάχιστον αυτό φανερώνει η ανάρτηση της ιδιοκτήτριας σε ομάδα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook, η οποία θέλησε να μοιραστεί με τον διαδικτυακό κόσμο, την κατάσταση με την οποία ήρθε αντιμέτωπη μετά την αποχώρηση των ενοίκων.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, η εικόνα του διαμερίσματος (που παρουσιάζει μέσω φωτογραφιών) δεν θυμίζει σε τίποτα αυτή που είχε πριν να ενοικιαστεί, αφού φεύγοντας της δημιούργησαν μεγάλες ζημιές και ακαθαρσίες.

Στις φωτογραφίες παρουσιάζεται το διαμέρισμα να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση με περιττώματα, προφανώς ζώου, στο στρώμα κρεβατιού, στο πάτωμα αλλά και σε διάφορους άλλους χώρους του σπιτιού.

Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια θίγει το ερώτημα κατά πόσον ένας άνθρωπος μπορούσε να ζήσει υπό τέτοιες συνθήκες.

Δείτε την δημοσίευση της ιδιοκτήτριας:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE