Κι όμως! Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε στείλει επιστολή στη Βουλή για τις άθλιες συνθήκες στη Σχολή του

Κι όμως! Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε στείλει επιστολή στη Βουλή για τις άθλιες συνθήκες στη Σχολή του

Αποκαλύφθηκε κατά την σημερινή συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή Eλληνών για το bullying.

«Δεν αντέχουμε να κάνουμε άλλη υπομονή όπως μας λέτε. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε υπευθύνους να περνάνε από τη Σχολή και να μας λένε παχιά λόγια. Αισθανόμαστε ότι μας κοροϊδεύετε» ανέφεραν τον περασμένο Σεπτέμβριο οι σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων μεταξύ των οποίων και ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, στους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου.

 Όπως αποκαλύφθηκε κατά την σημερινή συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή για το bullying, πριν από μερικούς μήνες στις αρμόδιες υπηρεσίες του κοινοβουλίου έφθανε επιστολή διαμαρτυρίας των σπουδαστών για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν στη Σχολή.

Οι φοιτητές μιλούσαν για την έλλειψη εξοπλισμού και προσωπικού, για τις άθλιες συνθήκες στις υποδομές της Σχολής ακόμα και για την ανεπάρκεια του διαδικτύου το οποίο είχε ως συνέπεια τόσο την αδυναμία πρόσβασης σε σημαντικές πληροφορίες για τις σπουδές τους όσο και την έλλειψη επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους.

Η σχετική επιστολή διαμαρτυρίας είχε φτάσει μέχρι και τη Βουλή ως αναφορά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Ασημακοπούλου χωρίς ωστόσο να υπάρξει απάντηση από το αρμόδιο Υπουργείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.