ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αντιδρά ο κόσμος - Κλείνει Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη που εξυπηρετούσε πολλούς

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αντιδρά ο κόσμος - Κλείνει Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη που εξυπηρετούσε πολλούς

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη που βρίσκεται στα όρια των δήμων Λατσιών και Στροβόλου, κλείνει και θα χρησιμοποιείται από το Τμ. Οδικών Μεταφορών, πλέον, ο χώρος!

Όπως ανέφερε στο «Πρωινό δρομολόγιο» ο δήμαρχος Λατσιών κ. Χρίστος Πιτταράς, αυτή η εξέλιξη προέκυψε λόγω διαφορών που είχαν τα υπουργεία Μεταφορών και Οικονομικών.

Σημείωσε ότι όταν ενημερώθηκε ο δήμαρχος, αντέδρασε και ο ίδιος, ενώ έστειλε επιστολή στον υπουργό, με την οποία πρότεινε άλλον χώρο στα Λατσιά για να στεγαστεί το ΚΕΠ.

Όμως, όπως εξήγησε, λόγω προβλημάτων που προέκυψαν με το κτήριο που πρότεινε, δεν προχώρησε.

«Ψάχνουμε να βρούμε άλλο χώρο» σημείωσε ο δήμαρχος, ενώ πρόσθεσε ότι ακόμη και ιδιώτες έδειξαν ενδιαφέρον για να βοηθήσουν ώστε να στεγαστεί σε άλλον χώρο στα Λατσιά το ΚΕΠ. Πάντως, ανέφερε ότι αναμένεται να αναζητήσουν χώρο στα Λατσιά, για να στεγάσει το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πόλιτη. 

Ο κ. Πιτταράς, ανέφερε ότι το εν λόγω κέντρο εξυπηρετούσε πάρα πολύ κόσμο, αφού ήταν εύκολα προσβάσιμος, ενώ είχε και χώρο στάθμευσης, σε αντίθεση με άλλα ΚΕΠ.

Καταληκτικά, ο δήμαρχος ανέφερε ότι πολύς κόσμος διαμαρτύρεται για την εξέλιξη αυτή και μάλιστα επικοινώνησαν μαζί του για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE