Φιρμάνι για δύο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φιρμάνι για δύο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα πετόσφαιρας της ΑΕΚ όπου ενημερώνει:

«Η Ομάδα μας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή και για τη νέα χρονιά 2 εξαιρετικών αθλητριών και κοπέλων στην Ομάδα μας.

Η Ειρήνη Ιωάννου αφίχθηκε στην Ομάδα μας από το Μαραθώνα Κάτω Βαρωσίων το 2016 και από τότε έχει καθιερωθεί με το σπαθί της στην 1η Ομάδα και τελευταίως στην Εθνική μας Ομάδα.

Η Νάταλη Στυλιανού γέννημα θρέμμα της Ομάδας μας αποτελεί μέλος της 1ης Ομάδας από το 2015.

Και οι 2 τους έχουν ξεκάθαρο στόχο την καθιέρωση στην ΑΕΚ μας και τη στήριξη της μεγάλης προσπάθειας για να κρατηθεί ζωντανό το Πετοσφαιρικο μας Τμήμα !!!

ΜΠΡΑΒΟ κοπέλες !!!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE