ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για την 79χρονη Μαρούλα – Εξακολουθεί να λείπει - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για την 79χρονη Μαρούλα – Εξακολουθεί να λείπει - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εξακολουθεί να ελλείπει από την οικία της στην Λεμεσό, από η ώρα 8 το πρωί της 1ης Αυγούστου, 2019, η 79χρονη Μαρία (Μαρούλα) Κυριάκου.

Η Κυριάκου περιγράφεται ως ύψους 1,60μ περίπου, εύσωμη με άσπρα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805187 ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δείτε τις φωτογραφίες της: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE