Τι ΕΠΡΑΞΕ με Τάμαρι και τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ με Σάβιτς

Τι ΕΠΡΑΞΕ με Τάμαρι και τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ με Σάβιτς

Χωρίς τον Μούσα Αλ Τάμαρι, αλλά και τον Βουγιατίν Σάβιτς, έγινε η προπόνηση στο ΓΣΠ, τη Δευτέρα, όπου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με την Καραμπάχ.

Ο Ιορδανός επιθετικός δεν είναι έτοιμος για να βοηθήσει την αυριανή προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στα τελικά στάδια της αναμέτρησης της περασμένης βδομάδας, με τον Πάολο Τραμετσάνι να δηλώσει στη δημοσιογραφική διάσκεψη πριν την προπόνηση ότι θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σε ότι αφορά τον Σάβιτς, ναι μεν δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας, αλλά δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

Ανεξέλεγκτη είναι η παραβατικότητα σε ορισμένες περιοχές της Κύπρου, αφού νεαροί κάνουν ζημιές, προκαλώντας τον φόβο και τον πανικό των πολιτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE