Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ΕΔΕΚ άξιζε να ήταν στη Βουλή και θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κα Σοφία Χριστοδούλου Μακρή.

Η τοπική ιστοσελίδα agriniopress.gr, αναφέρει ότι όταν ο οδηγός του οχήματος αντιλήφθηκε κάποιο πρόβλημα στις ταχύτητες, μετέβη σε σε συνεργείο της πόλης προκειμένου να προβεί σε σχετικό έλεγχο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντός του λεωφορείου, οι εργαζόμενοι αντίκρισαν το μακάβριο εύρημα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεκρός πιθανολογείται ότι ήταν Αφγανός ή Πακιστανός και αντικρίζοντας τις γερμανικές πινακίδες του λεωφορείου, να θεώρησε ότι προορισμός του ήταν η Γερμανία, με αποτέλεσμα να κρυφτεί σε αυτό.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή το επικρατέστερο είναι ότι ο θάνατος του άνδρα προκλήθηκε από τις υψηλές θερμοκρασίες ή και αναθυμιάσεις.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




