Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας – Τιμές και για ποιους η είσοδος θα είναι δωρεάν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας – Τιμές και για ποιους η είσοδος θα είναι δωρεάν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα Φρέναρος FC 2000 όπου ενημερώνει: 

«H OMAΔA MAΣ ANAKOINΩNEI OTI ΞEKINHΣE H ΠΩΛHΣH TΩN EIΣITHPIΩN ΔIAPKEIAΣ ΓIA THN ΠOΔOΣΦAIPIKH XPONIA 2019-2020 ΣTHN TIMH TΩN €30.

ΓIA MAΘHTEΣ H EIΣOΔOΣ ΘA EINAI ΔΩPEAN, ENΩ ΓIA TOYΣ ΦOITHTEΣ EXEI OPIΣTEI H TIMH ΣTA €20.

MΠOPEITE NA ΠAPAΛABETE TA EIΣHTHPIA ΔIAPKEIAΣ ΣAΣ ΣTO THΛEΦΩNO (97679119).

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Εργαστήριο Ταπετσαρίας Σταύρος Μάρκου στο Φρέναρος για τη χορηγία των εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2019-2020.

(Εργαστήριο Ταπετσαρίας Σταύρος Α. Μάρκου, Μεσολογγίου 1, 5350 Φρέναρος, Τηλ:23826871 Κιν:99638005)

**ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ**».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE