ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες ο 39χρονος που εντοπίστηκε με ουσίες στο αεροδρόμιο

ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες ο 39χρονος που εντοπίστηκε με ουσίες στο αεροδρόμιο

Υπό κράτηση θα παραμείνει ο 39χρονος ο οποίος συνελήφθη για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών , παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Ο 39χρονος προσήχθη την Δευτέρα (5/8) ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο . Στη διαδικασία της Δευτέρας απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η σύλληψη του 39χρονου έγινε όταν κατά την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του και ακολούθως εναντίον του εκδόθηκε από τις αρχές της Δημοκρατίας, Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Αυτός συνελήφθη στην Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2018 βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος και αφού μετά από δικαστική διαδικασία αποφασίστηκε η έκδοση του στις αρχές της Δημοκρατίας, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην Ελλάδα, όπου τον παρέλαβαν και τον συνόδευσαν στην Κύπρο.

Ακολούθως της άφιξης του στην Κύπρο, ο 39χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 25.8.2018 ο 39χρονος φέρεται να εμπλέκεται στην εισαγωγή ελεγχόμενου φαρμάκου από το αεροδρόμιο Πάφου βάρους 19 κιλών και 997 γραμμαρίων χωρίς την άδεια του Υπουργείου Υγείας, μέσω άλλου προσώπου που συνελήφθη.

Η υπόθεση ορίστηκε για τις 20 Ιανουαρίου του 2020 και το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 39χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

Στην κράτηση του πελάτη του δεν έφερε ένσταση ο συνήγορος υπεράσπισης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE