ΕΛΛΑΔΑ: 19χρονος βρήκε τραγικό θάνατο από μία μπασκέτα

ΕΛΛΑΔΑ: 19χρονος βρήκε τραγικό θάνατο από μία μπασκέτα

Μία μπασκέτα σε έναν ξεχασμένο αθλητικό χώρο στη Δασκαλόπετρα της Χίου «σκότωσε» το βράδυ της Κυριακής (4/8) έναν 19χρονο.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο 19χρονος νεαρός από το Μαρούσι, που βρισκόταν για διακοπές στη Χίο, παίζοντας μπάσκετ στο γηπεδάκι με τέσσερις φίλους του, δέχθηκε τη μπασκέτα στο κεφάλι, η οποία αποκολλήθηκε από το έδαφος.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Χίου, όπου μεταφέρθηκε αμέσως ο 19χρονος, υπέκυψε στις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, ο οποίος προσήλθε αυτόβουλα στο Αστυνομικό Τμήμα Χίου, προκειμένου να βοηθήσει στη διερεύνηση του συμβάντος.

Σημειώνεται, ότι η μπασκέτα, που είχε τοποθετηθεί στο γήπεδο πριν από τουλάχιστον 20 χρόνια, ήταν σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας στερεωμένη στο έδαφος, με μερικά εκατοστά βάθος τσιμέντου, χωρίς να έχει βιδωθεί σε υποδαπέδια υποδομή, όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

ΠΗΓΗ: Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE