Χάνει την αρχή της σεζόν ο Άλι!

Χάνει την αρχή της σεζόν ο Άλι!

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο επιβεβαίωσε ότι η Τότεναμ θα χάσει τον Ντέλε Άλι στην αρχή της σεζόν.

Με την Premier League να αρχίζει σε μια εβδομάδα ο προπονητής της φιναλίστ του Champions League Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο, μίλησε για τον μεσοεπιθετικό της ομάδας, Ντέλε Άλι.

Ο νεαρός Άγγλος τραυματίστηκε στους συνδέσμους όπως ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός, θα χάσει τόσο το πρώτο παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος ενώ, θα μείνει για κάποιες εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE