Eπιστροφή για Ντίντα στη Μίλαν!

Eπιστροφή για Ντίντα στη Μίλαν!

Μετά από 9 χρόνια ο τερματοφύλακας – θρύλος της Μίλαν, Ντίντα επέστρεψε στην ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος πρώην τερματοφύλακας και θρύλος της Μίλαν, Ντίντα, επέστρεψε στην ομάδα του Μιλάνου. Όπως ανακοίνωσαν οι «ροσονέρι» ο 46χρονος πλέον, Ντίντα, είναι προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε για δέκα χρόνια από το 2000 μέχρι το 2010.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE